Καταχώρηση Σχολής

Ο Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τις σχολές πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων· η ίδια η ύπαρξη του σάιτ οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ύπαρξη όλων των σχολών που επί χρόνια προσπαθούν να φέρουν τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα κοντά στην ελληνική κοινωνία. Συνεπώς, για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, σας χρειαζόμαστε!

Πώς μπορείτε να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας και να επωφεληθείτε από αυτή; Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας το e-mail sxoles@polemikes-tehnes.gr ή το τηλέφωνο 6972414419 για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες, αν και έχουμε συγκεκριμένη πολιτική, αναγνωρίζουμε ότι κάθε σχολή έχει το χαρακτήρα της και μαζί θα αποφασίσουμε πώς ο χαρακτήρας αυτός εξυπηρετείται καλύτερα.

Ξέρουμε το Ίντερνετ και το έχουμε αποδείξει. Τι εννοούμε; Κατασκευάζουμε για εσάς ένα μίνι-σάιτ, σας προωθούμε με μπάνερ, με το κανάλι των πολεμικών τεχνών στο YouTube (polemikestehnes), με την σελίδα μας στο Facebook (Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών) και φυσικά με τον ίδιο τον Οδηγό καθώς στην ενότητα Νέα φιλοξενούμε τα πιο σημαντικά γεγονότα της σχολής σας. Όλες οι σχολές του Οδηγού καταχωρούνται δωρεάν και στον έντυπο Πανελλήνιο Οδηγό Πολεμικών Τεχνών. Γνωρίζουμε πως να τα χρησιμοποιούμε όλα αυτά (και αρκετά ακόμα) και πρόθεση μας είναι να σας βοηθήσουμε να τα χρησιμοποιήσετε κι εσείς καλύτερα. Δεν είμαστε εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ίντερνετ αλλά μάθαμε πολύ καλά πώς να το αξιοποιούμε και πιστεύουμε ότι στην αυγή του 21ου αιώνα, όχι μόνο μπορούν όλοι να το αξιοποιήσουν αλλά και πρέπει!

Η πιο απλή εκδοχή αυτής της αξιοποίησης είναι μια βασική καταχώρηση η οποία μπορεί να γίνει πολύ εύκολα –αυτό που χρειαζόμαστε από εσάς είναι ένα κείμενο-προφίλ της τέχνης, της σχολής, και του δασκάλου ή των δασκάλων (μέχρι 200 λέξεις), ένα λογότυπο, 8 φωτογραφίες (κατά προτίμηση από την εξάσκηση στη σχολή), προαιρετικά ένα βίντεο της σχολής κατά προτίμηση σε υψηλή ανάλυση και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, e-mail και σάιτ). Όσο για τα παραπάνω, σας περιμένουμε για να τα πούμε δια ζώσης!

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι