Α.Σ. ΦΑΕΘΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Νιντζούτσου / Ζίου Ζίτσου / Κικ Μπόξινγκ / Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΦΑΕΘΩΝ Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1999. Σκοπός ίδρυσης του συλλόγου ήταν και παραμένει η εκγύμναση των μελών, η βελτίωση της υγείας, η απόκτηση και τελειοποίηση ορισμένων φυσικών ικανοτήτων, η ψυχαγωγία μέσω του αθλητισμού και της εκπαίδευσης, η καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος και η διάδοση και εξύψωση της αθλητικής ιδέας και του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ειδικότερα το σωματείο δραστηριοποιείται στο χώρο των πολεμικών τεχνών και της αυτοάμυνας, δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του και σε άλλους ενδιαφερόμενους ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας να γνωρίσουν να ασχοληθούν και να μελετήσουν πολεμικές τέχνες(ninjutsu-ninpo tai-jutsu), και παράλληλα να αναπτύξουν και να εξισορροπήσουν ευλυγισία ενέργεια και δύναμη(junan taiso).

Κύριο αντικείμενο του συλλόγου είναι η εκμάθηση του Bujinkan Budo Tai-Jutsu(γνωστό και ως Ninjutsu για τους περισσότερους), Jujitsu, Κικ Μπόξινγκ, Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου,Αυτοάμυνα, Αυτοπροστασία.

Προφίλ Δασκάλου

Υπεύθυνος της σχολής είναι ο κος Καραπαλίσης Γεώργιος. Είναι Προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου. Το 1982 ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες στο σύστημα του KUNG-FU WU SHU KWAN με δάσκαλο τον Γιώργο Κυριακίδη. Στα μέσα του 1985,άρχισε παράλληλα προπονήσεις στο σύστημα SHAOLIN KUNG-FU & MUAI-THAI μέχρι και το 1987.Τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε με το KUNG-FU WU SHU KWAN ώσπου το 1991 μεταπήδησε από τα Κινέζικα στυλ στα Ιαπωνικά JUTSU μέσα από την γνωριμία του με το NINJUTSU NINPO TAI JUTSU. Από τότε μέχρι και σήμερα εξασκείτε στη τέχνη αυτή οπού κατέχει τον βαθμό του 9ο dan κάτω από την διδασκαλία και καθοδήγηση του Shihan 10ο dan Φίλιππου Ματζηρίδη.


Η γοητεία των JUTSU τον οδήγησε το 2003 να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής προπονητών JU-JITSU και να αποκτήσει το πτυχίο του προπονητή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι