Α.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Οκινάουα Τε Τάι / Παγκράτιο / Ζίου Ζίτσου

logo σχολής
Οκινάουα Τε Τάι: Περιλαμβάνει στοιχεία από τα κλασσικά ιαπωνικά καράτε, από το σύγχρονο ζίου ζίτσου και από κάποια ένοπλα στιλ, τόσο της Οκινάουα όσο και της Ιαπωνίας, εξακολουθούν να υπάρχουν και να ενδιαφέρουν αρκετό κόσμο σε όλη την Ελλάδα.

Παγκράτιο: Στην εποχή μας, το άθλημα του παγκρατίου εμφανίζεται ξανά, ανανεωμένο μετά από έρευνες και μελέτες και με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, επίσημα αναγνωρισμένη από το 1996, έχει αναλάβει τη διάδοση του ιστορικού αυτού μαχητικού αθλήματος στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο· αξίζει να σημειωθεί ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Α. αποτελείται από έλληνες, και ότι η επίσημη γλώσσα του αθλήματος είναι η αρχαία ελληνική.

Ζίου-Ζίτσου: Xαρακτηρίζεται από τεχνικές ανατροπών και ακινητοποιήσεων, ενώ περιλαμβάνει και τεχνικές χτυπημάτων . Λόγω της πληρότητας των τεχνικών του,το ζίου ζίτσου, προσφέρεται για όσους ενδιαφέρονται για τη διάσταση της αυτοάμυνας• δεν είναι τυχαίο ότι παραλλαγές του διδάσκονται στα σώματα ασφαλείας και στους στρατούς πολλών χωρών (συχνά χωρίς να ονομάζονται έτσι αλλά με σαφείς καταβολές από τη συγκεκριμένη τέχνη). Παράλληλα, και χάρη στην έντονη αγωνιστική διάσταση, το ζίου ζίτσου, έχει γνωρίσει ιδιαίτερα μεγάλη δημοτικότητα σε όλον τον κόσμο και απευθύνεται σε ασκούμενους όλων των ηλικιών.

Στη σχολή λειτουργεί τμήμα Αυτοάμυνας.

Προφίλ Δασκάλου

Δάσκαλος στον Α.Σ. Νεάπολη Λακωνίας είναι ο Ηλίας Μανωλάκος.Πτυχιούχος προπονητής Παγκρατίου και Ζίου Ζίτσου ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες για πάνω από 25 χρόνια.Κατέχει το 4ο νταν στο Οκινάουα Τε Τάι, το 4ο νταν στο Ζίου Ζίτσου και το 3ο νταν στο Self Defence.

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι