Α.Σ. ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΑΘΗΝΑΣ

Τάι Τσι Τσουάν

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Το Tai Chi Chuan είναι μια πολεμική και ενεργειακή τέχνη την οποία μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας, ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας, σωματότυπου, η φυσικής κατάστασης. Βελτιώνει τη σωματική και πνευματική υγεία, ωφελεί και δυναμώνει την πέψη, ηρεμεί το νευρικό σύστημα χαλαρώνοντάς το από τις εντάσεις και χαμηλώνει την υψηλή πίεση. Ηρεμεί το νου, ανοίγει την αναπνοή κάνοντας την πιο βαθιά και ήρεμη, εναρμονίζοντάς τη με την κίνηση του σώματος. Βοηθάει στην αϋπνία. Οι κινήσεις του αργές αλλά δυναμικές επιτρέπουν την καλύτερη οξυγόνωση του αίματος, βελτιώνουν την κυκλοφορία του και έτσι το σώμα προστατεύεται απο συχνές ασθένειες. Βελτιώνει την ισορροπία νου και σώματος, προσφέροντας δύναμη και αντοχή καθώς και άμυνα σωματική και ψυχική.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Γιάννης Ζουμπρούλης ασχολείται με τις κινέζικες πολεμικές τέχνες από το 1992. Σε αυτό το διάστημα έχει ασχοληθεί με Wudang Taijiquan, eagle claw kungfu, Qigong & Yang Taijiquan. Ακολουθεί το σύστημα του Alex Dong από το 2002 και είναι ιδρυτής του Αθλητικού Συλλόγου Τάι Τσι Τσουάν Αθήνας. Έχει τον τίτλο senior instructor για το σύστημα που διδάσκει από τον Master Alex Da De Dong.
H μετάδοση του Τάι Τσι Τσουάν τσουάν (taijiquan) στην οικογένεια Dong (Tung) ξεκινά με τον Dong Ying Jie (1888 – 1961) ο οποίος μαθήτευσε για 20 χρόνια υπό την καθοδήγηση του Yang Chen Fu. O Dong Yin Jie το μετέδωσε στους δυο γιους του Dong Jun Ling και Dong Hu Ling και αυτοί με τη σειρά τους στον Dong Zeng Chen πατέρα του Alex Dong. O Alex Dong άρχισε την εκπαίδευση του σε ηλικία 5 χρόνων. Έχει αναγνωριστεί ως “best Martial spirit” στους εθνικούς αγώνες push hands το 1991 στην Αμερική. Έχει σχολές στην Αμερική, Ευρώπη και Ασία. Επισκέπτεται τη χώρα μας για σεμινάρια κάθε χρόνο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι