ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Τζιτ Κουν Ντο / Φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες / Μεικτές πολεμικές τέχνες

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Η ακαδημία PMA Hellas προσφέρει σύγχρονο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε μικτές πολεμικές τέχνες, για άντρες, γυναίκες και παιδιά, το οποίο βασίζεται στη φιλοσοφία και τις αρχές του Jeet Kune Do, συνδυάζοντας τα μαχητικά πεδία: Kickboxing - Trapping – Grappling. Επίσης, προσφέρεται εκπαίδευση στην πολύπλευρη τέχνη του Filipino Kali, όπου αναπτύσσονται δεξιότητες άοπλης και ένοπλης μάχης ταυτόχρονα.

Εκτός από την εκπαίδευση σε πολεμικές τέχνες, στην ακαδημία PMA Hellas οι μαθητές επιμορφώνονται διαρκώς σε θέματα πρακτικής και αποτελεσματικής αυτοάμυνας, που σχετίζονται ρεαλιστικά με το σύγχρονο αστικό περιβάλλον.

Επιπλέον, προσφέρεται ολοκληρωμένο πρόγράμμα κυκλικής εκγύμνασης Bodycross Functional Training, το οποίο έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επίπεδα σωματικής και φυσικής κατάστασης, όπως και εξατομικευμένα προγράμματα Personal Training.

Για ένα ΔΩΡΕΑΝ Ιδιαίτερο Εισαγωγικό Μάθημα, καλέστε: 210-2587055Προφίλ Δασκάλου

Το εκπαιδευτικό δυναμικό της Ακαδημίας Εξελιγμένων Μαχητικών Τεχνών απαρτίζεται από κατάλληλα καταρτισμένους και υπεύθυνους δασκάλους που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν. Η φιλοσοφία τους είναι να προσπαθούν καθημερινά να γίνονται καλύτεροι σε όλους τους τομείς, και ακριβώς γι’ αυτό, επενδύουν διαρκώς στην προσωπική τους επιμόρφωση, εκπαίδευση κι εξέλιξη, προκειμένου να εξελίσσονται ανάλογα και τα προγράμματα που προσφέρουν. Εκπαιδευτές στην Ακαδημία είναι ο Άρης Αδαμόπουλος, Δημήτρης Τσατσάνης, Ιωάννης Κεφαλλονίτης και Άγγελος Μπαστάκης.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι