Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Καποέιρα / Οκινάουα Τε Τάι / Παγκράτιο / Ζίου Ζίτσου / Καράτε

logo σχολής
Προφίλ Τέχνης

Το Παγκράτιο είναι ένα άθλημα που έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα. Ένα άθλημα κατεξοχήν ελληνικό. Η μητέρα των πολεμικών τεχνών, αφού αποδεδειγμένα όλες οι πολεμικές τέχνες, έχουνε εμφανιστεί αιώνες μετά και όλες τους περιέχουνε κομμάτια αυτής.
Το Καράτε μια ιαπωνική λέξη που στην κυριολεξία σημαίνει KARA (άδεια),TE(χέρι), και δεν δηλώνει μόνο άδεια χέρια από όπλα, αλλά και μεταφορικώς υπονοεί πνεύμα άδειο από κάθε κακή σκέψη. Η πλήρης ονομασία της πολεμικής αυτής τέχνης είναι KARATE DO, δηλαδή ο δρόμος των άδειων χεριών.
Το Ζίου Ζίτσου σαν λέξη, είναι συνδυασμός της λέξης Τζου, που σημαίνει ευγένεια, απαλότητα καθώς και ευλυγισία-ευκαμψία. Το δεύτερο συνθετικό είναι το Τζούτσου, το οποίο σημαίνει τεχνική, τέχνη αλλά και ικανότητα.

Στη σχολή λειτουργούν τμήματα Γυναικείας Αυτοάμυνας και Αυτοάμυνας Σωμάτων Ασφαλείας (χειροπέδες, σωματική έρευνα,αστυνομική ράβδο) , το σύστημα STENKA(ρώσσικη πολεμική τέχνη) και Καποέιρα

Προφίλ Δασκάλου

Η προπονήτρια του συλλόγου είναι η Δήμητρα Μουσχάκη .Ο Αθλητικός Σύλλογος ΓΙΝ-ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής ιδρύθηκε το 1996 και από τότε είναι ενεργό μέλος της Ε.Ο.Π.Α. (Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος), της Ελληνικής Φίλαθλου Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας Okinawa Te Tai Karate και ιδρυτικό μέλος της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ (Ελληνικής Φίλαθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου).
Ένας σύλλογος με μεγάλη κινητικότητα αλλά και έντονα ομαδικό πνεύμα, αφού δεν αρκείται απλά στην προπόνηση.
Κάθε χρόνο ο σύλλογος συμμετέχει ενεργά σε διοργανώσεις πρωταθλημάτων τοπικών, πανελληνίων αλλά και ευρωπαικών και παγκοσμίων με πλειάδα αθλητών, οι οποίοι καταφέρνουν να ανεβαίνουν στο βάθρο.
Σκοπός του συλλόγου είναι να εμφυσήσει στους αθλητές το ευ αγωνίζεστε και την καλλιέργεια σώματος και πνεύματος.
Η προπονήτρια του συλλόγου Δήμητρα Μουσχάκη κατέχει τις εξής πιστοποιήσεις :
1.Απόφοιτος της σχολής προπονητών Παγκρατίου Αθλήματος(5ου βαθμού)
2.Αδεια ασκήσεως επαγγέλματος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
3.Προπονήτρια OKINAWA TE TAI KARATE (Mαύρη ζώνη - 6 dan)
4.Καθηγήτρια Αστυνομικής Αυτοάμυνας στο ΤΜΗΜΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ από το 2002 εώς σήμερα σε 'ολες τις σειρές Αστυφυλάκων και Ειδικών Φρουρών.
5.Εκπαιδεύτρια SELF DEFENCE Σωμάτων Ασφαλείας.
6.Καθηγητρια αυτοάμυνας security στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
7. Απόφοιτος της σχολής εκπαιδευτων Ειδικών Μορφών Αυτοάμυνας
8. Υπήρξε και η ιδια μέλος της εθνικής ομάδας παγκρατίου
9.Υπεύθυνη ανάπτυξης Θράκης OKINAWA KARATE
10. Ζίου Ζίτσου κάτοχος 5ου νταν

Εκπαιδευτές στον σύλλογο είναι: Δημητρακόπουλος Ευθύμιος(1ο νταν αϊκίντο, 2ο νταν καράτε, 1ο νταν ζίου ζίτσου) και η Ευαγγέλου Θεοπούλα(3ο νταν καράτε, 2ο νταν ζίου ζίτσου, αναγνωρισμένη απο την Γ.Γ.Α)
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι