Εύαθλος Λευκάδας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή αθλητών στο Summer Camp Κικ Μπόξινγκ στο Καρπενήσι

εικόνα άρθρου
Ο ΕΥΑΘΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ συμμετείχε με 6 αθλητές και τον προπονητή ΚΑΒΒΑΔΙΑ Ευστάθιο σε τριήμερο Διεθνές SUMMER CAMP Kick Boxing στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι την 03-04-05/07/2025.

Στο Καμπ δίδαξαν προπονητές διεθνούς βεληνεκούς, όπως ο Σλοβένος Tomaz Barada Παγκόσμιος και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Ταεκβοντο και Κικ Μποξινγκ,  o Ισπανός Vincete Garcia Πρωταθλητής Κικ Μποξινγκ και o Ισραηλινός Ameer Asad Πρωταθλητής Κικ Μποξινγκ. 

Στο Καμπ συμμετείχαν συνολικά 120  αθλητές και αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό για την προετοιμασία των αθλητών μας για την Εθνική ομάδα εν.οψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο. 

Συγχαρητήρια στον διοργανωτή σύλλογο ΑΣ Ευρυτανίας για την άψογη διοργάνωση και για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου  και στους αθλητές μας για την απόδοσή τους.


×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι