Επάξια παρουσία του Εύαθλου Λευκάδας στους αγώνες Κικ Μπόξινγκ No Limits 32

εικόνα άρθρου
Ο ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΣ με τον προπονητή του Καββαδια Ευσταθιο, όπως πάντα συνεπης και υπεύθυνος οσον αφορα την συμμετοχή σε επισημους αγωνες δηλωσε το παρον για αλλη μια φορα και μάλιστα με νικη.

Μεγάλη η  επιτυχία και αναγνωριση για τον αθλητη του συλλόγου μας ΚΟΤΣΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ .

Ο αθλητής μας αγωνίστηκε χθες στον πρώτο αγώνα που ανοιγε τους επαγγελματικους αγωνες ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ NO LIMITS 32 στην Πρέβεζα.  Ο αθλητής μας κέρδισε τον πολυ αξιολογο και μαχητικό αντίπαλο του και τους τρεις γυρους έχοντας αρκετα ικανοποιητική αποδοση.

Δυστυχώς ο δεύτερος αθλητής μας ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ηταν έτοιμος να αγωνιστεί ομως δεν αγωνίστηκε λογω οτι ο αντίπαλος του δεν προσηλθε.

Να ευχαριστουμε θερμα τον προπονητή του ΑΟ ΑΤΛΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Κατωπόδη Γεωργιο για την παρουσία του στην γωνία μας και την βοήθειά του στους αθλητες μας .

Επίσης να συγχαρούμε τον αντίπαλο προπονητή κ. Κοντογιαννη Νεκτάριο του Ηνίοχου Αγρινίου και τον αθλητη του για τον πολυ όμορφο αγώνα.

Τέλος να συγχαρούμε την διοργανωτρια κ. Μπιτακου Γεωργια για την διοργάνωση η οποια ειχε μεγαλα ονόματα του χώρου και  τηλεοπτικη καλυψη.

Να επισημάνουμε οτι ο ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ ηταν χορηγός στην διοργάνωση του NO LIMITS προωθώντας τα μαχητικά αθλήματα και στο Ν. Πρέβεζας.

Συνεχίζουμε για τον μηνα που μας ερχεται με τεχνικο σεμινάριο Ταεκβοντο στην Θεσσαλονίκη και ο μεγάλος μας στόχος το Πανελλήνιο Κύπελλο στο Λουτράκι με συμμετοχή 12 αθλητών.

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι