Ειδική εκπαίδευση αντιμετώπισης παιδιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

εικόνα άρθρου
Η Krav Maga Protection International, παρέχει εκπαιδεύσεις όχι μόνο σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω.

Η μέθοδος που εφαρμόζεται είναι κυρίως βιωματική (gaming, gamification, role-playing κτλ) έτσι ώστε η εκμάθηση να γίνεται ευκολότερη μέσα από το παιχνίδι.

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται μέσα σε ασφαλές περιβάλλον, με την παρουσία τουλάχιστον δύο εκπαιδευτών, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει ειδική εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών για παιδιά.

Ο Οργανισμός μας ωθούμενος από την ανάγκη έγκαιρης αντίληψης και αντιμετώπισης παιδιών τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, πρόσφερε την ευκαιρία στα στελέχη του, να λάβουν ειδική εκπαίδευση πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Την εκπαίδευση αυτή, παρείχε η πρόεδρος του Strong Me, κα Ασπασία Θεοφίλου όπου την παρακολούθησαν πάνω από 50 στελέχη της εκπαιδευτικής ομάδας της KMP International.

Το Strong Me, είναι ένα κίνημα για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας το οποίο διοργανώνει στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα φεστιβάλ.

Η Krav Maga Protection International, έχει επιλεχτεί από το Strong Me, ως Οργανισμός που προσφέρει ολοκληρωμένες και επιστημονικά καταρτισμένες εκπαιδεύσεις Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας σε γυναίκες θύματα βίας και παιδιά θύματα κακοποίησης μέσα από τα φεστιβάλ και τα σεμινάριά της.

Επίσης η KMP International, στα πλαίσια της εξωστρέφειας και κοινωνικής της προσφοράς, παρέχει δωρεάν εκπαιδεύσεις σε παιδιά θύματα σχολικού εκφοβισμού (bullying).

Διαβάστε επίσης:

STOP bullying / ΣΤΟΠ στον εκφοβισμό.
Τα 3 βασικότερα είδη του εκφοβισμού, διαβάστε εδώ:
https://kravmagapro.gr/kmp-ekfovismos/

Πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς που έχουν σχέση με την βία και την
επιθετικότητα, διαβάστε εδώ:
https://kravmagapro.gr/kmp-via-kai-epithetikotita/
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι