Σεμινάριο Φιλιππινέζικων Πολεμικών Τεχνών στην Αθήνα

εικόνα άρθρου
Ο Νίκος Καρακιζης διοργανωνει ανοιχτο σεμιναριο Φιλιππινεζικων Πολεμικων Τεχνων ανεξαρτήτως στυλ εμπειριας η οχι σε καποια πολεμικη τεχνη η μαχητικο σπορ.

Γνωριμια και εξασκηση σε οπλομαχια με ραβδι,μαχαιρι και αοπλη αντιμετωπιση τους με βαση τις αρχες των Φιλλιπινεζικων Πολεμικων Τεχνων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθει στο Dynamo Academy στην οδο Γεωργιου Παπανδρέου 175 στη Μεταμορφωση το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 17.00 και θα εχει διαρκεια 3 ωρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Νικολαο Καρακιζη: nikolaos_karakizis@yahoo.com



FB :https://www.facebook.com/share/bErCSEDUsgqjXK3t/

www.eskrima-hellas.gr


Λίγα λόγια για τον δάσκαλο

Ο GM Danny Huertas γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1972, στην πόλη Cavite City, στις Φιλιππίνες. Ο «Danny» όπως τον αποκαλούν οι φίλοι, μετανάστευσε στο Όσλο της Νορβηγίας. Αλλά ακόμη και πριν μεταναστεύσει στη Νορβηγία, ήταν ήδη πολύ δραστήριος στον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες.

Ο πρώτος του δάσκαλος ήταν ο παππούς του, Lorenzo "Clever" Huertas. Όταν ο GM Danny ήταν έξι ετών, άρχισε να εκπαιδεύεται στην πυγμαχία από τον παππού του. Ωστόσο, όταν μετακόμισε στο Όσλο, ανακάλυψε τις Φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες. το 1989 ο Δάσκαλος Ντάνι έφτασε στο Όσλο, την πρωτεύουσα της Νορβηγίας, όπου άρχισε και πάλι να εκπαιδεύει πολεμικές τέχνες. Εκπαιδεύτηκε σε Aikido, Wing Chun, Kickboxing, Karate. Στην αρχή της προπόνησής του στο FMA, εντάχθηκε στην ομάδα του Daruma Arnis Club/Modern Arnis στο Όσλο. Αργότερα, γνώρισε τον Νορβηγό δάσκαλό του GM Karl Remøy, ο οποίος ήταν ήδη έμπειρος ασκούμενος FMA. Ξεκίνησαν το Oslo Eskrima Club με έναν άλλο ασκούμενο FMA, τον Master Peyman Mirtaheri. Άρχισαν να εκπαιδεύονται στο Doce Pares το 1997, και έλαβε την καφέ ζώνη ( 3ου βαθμού) στο συστημα Cacoy Doce Pares. Μαζι προώθησαν την τεχνη στη Νορβηγία. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο αλλά δεν έχασε την ελπίδα του. Αργότερα ο σύλλογος έγινε πιο ισχυρος και αρκετές συγκεντρώσεις πολεμικών τεχνών στη Νορβηγία τους προσκάλεσαν να πραγματοποιήσουν σεμινάρια. Ο Δάσκαλος Danny αναφέρει πάντα τον SGM Val Pableo, «Μέσω της κατανόησης, αποκτάς περισσότερη γνώση» και τον SGM Dioniso Canete, «Δεν υπάρχουν μυστικα αλλά υπάρχουν πολλά να μάθεις»

Ο GM Danny δίνει έμφαση στη διδασκαλία των βασικων αρχων του Eskrima για την προώθηση του επιπέδου των μαθητών. Ταξίδευε κάθε χρόνο στις Φιλιππίνες για να προπονηθει στις FMA στο Cebu. Παρακολούθησε επίσης σεμινάρια σε όλη την Ευρώπη και μετά από 10 χρόνια, ο Master Danny αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του ομάδα.

Το Doce Pares Norway ξεκίνησε στο Όσλο τον Δεκέμβριο του 2004 και διόρισε τον διευθυντή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Eskrima Kli Arnis (WEKAF) στη Νορβηγία Το 2011 εκπαιδεύεται επίσης στο Filmocan San Miguel Eskrima υπό την επίβλεψη του SGM Panto C. Flores και έλαβε το 2ο Dan μαυρης ζωνης και επίσης αποκτα τον βαθμό της μαύρης ζώνης 6ου επιπεδου στο Doce Pares Multi Style System υπό την επίβλεψη των SGM. Dionisio “Diony” Cañete και SGM Percival “Val” Pableo. Την ίδια χρονιά ο SGM Diony τον διόρισε διευθυντή του Doce Pares στην Ευρώπη οπου και παραιτήθηκε από τη θέση του το 2015. Ο Gm Danny συνεχίζει το ταξίδι του στις FMA με τους SGM Percival D. Pableo και Panto C. flores οπου και άρχισε να προωθεί το Pableo Eskrima Amarra Fighting Concept και Filmocan San Miguel Eskrima . Έλαβε τον τίτλο του Grand Master στο Pableo Eskrima στις 5 Αυγούστου 2015 και στις 4 Ιανουαρίου 2019 έλαβε τον τίτλο Grandmaster Filmocan San Miguel Eskrima και έγινε εκπροσωπος της Global Stick Blade Alliance (GSBA) Νορβηγίας. Το 2018 είναι ένα σημείο καμπης οπου και ιδρυει το Arnis Huertas Sabayan Fighting Concept. Μαζί με τους μέντορες του, προωθεί όλο το σύστημα που έμαθε με το Eskrima Europe 2018. Πλεον έχει ομάδα στη Νορβηγία, την Ελλάδα, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Μάλτα με την ηγεσία του GM Danny και των ανώτερων εκπαιδευτών του και την έμφυτη θέληση να διατηρήσει την αγάπη για το Eskrima Kali Arnis ,θα συνεχίσει την προώθηση της τέχνης, της παράδοσης, του πολιτισμού και της ιστορίας των πολεμικών τεχνών των Φιλιππίνων. Ιδρυτής Eskrima Europe 2018 GM Danilo “Danny” Huertas Pableo Eskrima Amarra Fighting Concept Filmocan San Miguel Eskrima Arnis Huertas Sabayan Fighting Concept
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι