Ολοκληρώθηκε η σχολή Εκπαιδευτών από την Krav Maga Protection International

εικόνα άρθρου
Με επιτυχία διεξήχθη στις 25 Αυγούστου, η ετήσια εκπαίδευση  “Εκπαιδευτών” της Krav Maga Protection International, στο θέατρο «Βεργίνα» στην Θεσσαλονίκη.

Εισηγητές / Εκπαιδευτές ήταν: ο Ιδρυτής/CEO της KMP International κ. Χρήστος Οικονόμου ο οποίος  ενημέρωσε τα στελέχη του Οργανισμού για την πορεία  της KMP και παρείχε το πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης στον τομέα του Κραβ Μαγκά.

ο Πρόεδρος της Ελληνικής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών κ.  Θωμάς Σμιάρης ο οποίος παρείχε νομικές πληροφορίες που έχουν σχέση με τη λειτουργεία των σχολών.

η Πρόεδρος του κινήματος Strogm Me κα. Ασπασία Θεοφίλου, η οποία παρείχε συμβουλές για τον τρόπο αντίληψης και σωστής αντιμετώπισης ενός παιδιού που έχει πέσει θύμα κακοποίησης.

ο πρόεδρος της ΕΕΕΔ κ. Βάγγος συνοδευόμενος από  μια μεγάλη ομάδα διασωστών, η οποία παρείχε στα στελέχη της KMP International, εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών σε τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα και αντιμετώπιση  αιμορραγιών.

Αξιοσημείωτη ήταν η μεγάλη συμμετοχή και πιστοποίηση νέων μελών από  διάφορα μέρη της Ελλάδας, τα οποία επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν και να  πιστοποιηθούν από την KMP International ως Εκπαιδευτές & Βοηθοί εκπαιδευτές.

Η KMP International, επενδύει στην Εκπαιδευτική της Ομάδα, καθώς η μεθοδική, συνεχής και άρτια εκπαίδευση της, είναι αυτή που έχει αντίκτυπο στους μαθητές της κάθε σχολής.

Διαβάστε επίσης
Πως μπορώ να γίνω εκπαιδευτής στην Krav Maga Protection International

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι