Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Ταεκβοντό-Κικ Μπόξινγκ Καμπ στη Λευκάδα

εικόνα άρθρου
Ολοκληρωθηκε το 4ο TAEKWON-DO & KICK BOXING SUMMER CAMP 2024 με επιτυχία για τον ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και  συμμετοχη πολλων συλλογων και αθλητων καθώς και δράσεων .

Οι  συμμετέχοντες προπονηθηκαν ,διασκεδασαν αλλα και επιμορφωθηκαν σε θέματα Ψυχολογίας και Πρωτων Βοηθειων.

Το πρόγραμμα περιειχε εκμάθηση βασικων τεχνικων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ , ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ, BRAZILIAN ZIOU ZITSU, ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,  ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ CONNECT IONIAN και ΑΘΛΗΤΙΚΗ,  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ,εκδρομή και προπόνηση στις περιοχές του Μεγανησιου και του  Κάθισματος.

Στο κλεισιμο της εκδήλωσης πραγματοποιηθηκαν φιλικα Sparring με απονομή Μεταλλιων και πτυχίων .

Στο προπονητικο Καμπ διδαξαν οι εξής:
Ευθυμιατος Αναστάσιος Καθηγητής φυσικής Αγωγης και προπονητής Ταεκβοντο- Κικ Μποξ - Μουαι Ται- Fitness.
Σταματη Ευτυχια προπονητής Ταεκβοντο.
Καπατσώρης Γιώργος προπονητής Ταεκβοντο- Κικ Μποξ - Μουαι Ται- Χαπκιντο.
Γραψας Φιλιππος προπονητής Brazilian Ziou Zitsu.
Καββαδίας Ευσταθιος Προπονητής (Ταεκβοντο ,WTF-ITF, Κικ Μποξ, Μουαι Ται, Fitness ).
Κατωπόδης Γιώργος προπονητής Κικ Μποξ.
Κοσμας Λαμπρος Ψυχολόγος.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο σύλλογός μας πραγματοποιησε τις ετησιες προαγωγικες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στις οποίες συμμετειχαν και εξεταστηκαν 80 αθλητές με επιτυχία με εξεταστές τον Ευθυμιατο Αναστάσιο V DAN ,τον Καββαδια Ευσταθιο VI DAN, τον Σολδατο Φιλιππο III DAN , την Τσανακα Ελευθερία ΙΙΙ DAN και τον Βατικιωτη Ιωαννη II DAN.

Μεσα στο ετος του 2024 ο σύλλογός μας είναι η 2η διοργανωση που πραγματοποιει με επιτυχία με συμμετοχές πολλων αθλητών στο Ν. Λευκάδας με απωτερο στοχο τη διάδοση των Μαχητικών αθληματων ( Ταεκβοντο και Κικ Μποξ κ.α) και των ευεργετικών αποτελεσμάτων που εχει ενα μαχητικο αθλημα στη διαπλαση της προσωπικότητας ενος παιδιου.


Ευχαριστούμε θερμα την Περιφερεια Λευκάδας για τη συνδιοργάνωσης και στηριξη του αθλητισμού και των Μαχητικών αθληματων και το Δήμο Λευκάδας για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Συνεχίζουμε με την προετοιμασία του αθλητή μας ΚΟΤΣΙΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ για τη συμμετοχή του με την Εθνικη ομάδα Κικ Μποξ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κικ Μποξ στην Ουγγαρία.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι