Νέα πιστοποίηση για την Krav Maga Protection International από το Ισραήλ

εικόνα άρθρου
Άλλη μια μεγάλη και σημαντική αναγνώριση για την Krav Maga Protection International.

Η γνησιότητα των τεχνικών και των μεθόδων της KMP International, ως έγκριτο σύστημα κραβ μαγκά, έχει επιβεβαιωθεί από πολλούς δασκάλους και Οργανισμούς του Ισραήλ.

Παρόλα αυτά η KMP International, συνεχίζει να αναβαθμίζεται κατακτώντας ακόμη μία πιστοποίηση από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από τον Grand Master Γιαχούντα Άβικζαρ.

Η οικογένεια του Άβικζαρ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην δημιουργία και στην ανάπτυξη του κραβ μαγκά στο Ισραήλ.

Ο Έλι Άβικζαρ ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Ίμι Λίχτενφελντ στη θέση του αρχιεκπαιδευτή κραβ μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ και ήταν ο πρώτος μαθητής που έλαβε μαύρη ζώνη από αυτόν στο κραβ μαγκά πολιτών.

Σήμερα πολλοί οι οποίοι θεωρούνται μεγάλοι δάσκαλοι και συνεχιστές του κραβ μαγκά του Ίμι, έλαβαν την μαύρη ζώνη από τον Άβικζαρ.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση έχει μεγάλο αντίκτυπο όχι μόνο στις εκπαιδεύσεις των ενηλίκων αλλά και στις εκπαιδεύσεις των παιδικών και εφηβικών τμημάτων καθώς το κραβ μαγκά «Avikzar System», είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας του Ισραήλ και διδάσκεται στα σχολεία.

Την πιστοποίηση του οργανισμού την παρέλαβαν ο ιδρυτής του συστήματος κύριος Χρήστος Οικονόμου μαζί με τον αρχιεκπαιδευτή κύριο Νικόλαο Γιαννώρο οι οποίοι πιστοποιήθηκαν και ατομικά για τις ικανότητες τους ως εκπαιδευτές.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι