Κουνγκ Φου στο «Φουγάρο»

εικόνα άρθρου
Για άλλη μία φορά, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, οι σύλλογοι Choy Lee Fut kung Fu Ναυπλίου και Άργους σε μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο τέχνης «Φουγάρο»,  στο Ναύπλιο, απέμειναν τα διπλώματα, τις νέες ζώνες καθώς και αναμνηστικό μετάλλιο  στους επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας,  έγιναν εξετάσεις, σε τεχνικές γροθιάς, λακτισμάτων, αρπαγών, ελέγχου ενέργειας, ασκήσεις επιδεξιοτήτων, ενδυνάμωσης, τεχνικές χρησιμοποίησης  εκπαιδευτικών όπλων αλλά και σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Πάνω από 250 γονείς και φίλοι παραβρέθηκαν στον φιλόξενο χώρο του Φουγάρου και είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες,  ενθαρρύνοντας τους για συνέχιση στην εκμάθηση του Κουνγκ φού. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από το sifu Λαμπάδα και συνεχίστηκε με μία μικρή παρουσίαση του ΓουΣού-Κουνγκ φού από προχωρημένους μαθητές και μαθήτριες.

Την τιμητική τους είχαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που παρέλαβαν την πρώτη τους ζώνη.  Η εκδήλωση διήρκεσε δύο ώρες περίπου, όλοι μικροί και μεγάλοι έκαναν μία μικρή επίδειξη με τεχνικές από το επίπεδό τους και παρέλαβαν την ζώνη τους.

Οι δασκάλες, Κοκκινάκη Άννα, Λαμπάδα Μαρία και εκπαιδευτής Λαμπάδας Κώστας, είχαν ετοιμάσει το πρόγραμμα παρουσιάσεων και ήταν εκεί για  οτιδήποτε χρειαστεί.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη διεύθυνση του «Φουγάρου», που μας φιλοξένησε για άλλη μια φορά.


Από επιστολή των διοργανωτών

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι