Λευκάρεια 2023: Αυτή την Κυριακή η μεγάλη επίδειξη μαχητικών αθλημάτων στη Βάρη

εικόνα άρθρου
Ενημερώνουμε τους επισήμους, το φίλαθλο κοινό και τους φίλους των αμυντικών τεχνών, των μαχητικών αθλημάτων και της αυτοάμυνας, ότι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 - 21:30 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση – φεστιβάλ επιδείξεων πολεμικών τεχνών με διοργανωτή τον πρωταθλητή σύλλογο για το άθλημα του JUJITSU, Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟ, ο οποίος κλείνει φέτος 30 χρόνια δράσης και επιτυχιών.
 
H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό γυμναστήριο 1 ου Δημοτικού Σχολείου,(Αττιδος 1) στην Βάρη, με την παρουσία πολλών επισήμων από τα Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού, εκπροσώπους της Ιαπωνικής Πρεσβείας, από την Περιφέρεια Αττικής, από τους Δήμους Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, από κοινωνικούς φορείς ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, από διεθνείς και ελληνικές Ομοσπονδίες πολεμικών τεχνών, μεγάλοι Παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού και άλλοι.
 
Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επιδείξεις από διάφορες μαχητικές τέχνες όπως Ju Jitsu, Karate, Krav Maga, Aikido, Iaido, Brazilianjiu jitsu, Kobudo, Kick Boxing, Πάλη, Παγκράτιο Άθλημα, Judo, Capoeira, Sport Karate, Tricking κ.α., καθώς και τμήματα αυτοάμυνας από πρωταθλητές αθλητικούς συλλόγους, Ιδιωτικά και Δημόσια Σχολεία και άλλες σχολές.  Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης θα είναι η επίδειξη Ju Jitsu αθλητών ΑΜΕΑ από το ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΒΑΡΗΣ.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Από επιστολή των διοργανωτών στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι