Επέκταση της Krav Maga Protection στην Κύπρο

εικόνα άρθρου
Η Krav Maga Protection International, έπειτα από την πετυχημένη πορεία της στην Ελλάδα, επεκτείνεται με ένα νέο κέντρο εκπαίδευσης και στην Κύπρο.

Το νέο κέντρο εκπαίδευσης βρίσκεται στη Λεωφόρο Ομονοίας 45, 3052, στη Λεμεσό, με εκπαιδευτή και αντιπρόσωπο Κύπρου τον κύριο Ιωάννη Παύλου.

Οι αδελφοί μας Κύπριοι θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδεύονται σύμφωνα με την ύλη της KMP International ® (IDF system) και να πιστοποιούνται με πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα.

Ήδη από τώρα έχουν προγραμματιστεί για την Κύπρο το 2024, διάφορα ανοιχτά σεμινάρια σχετικά με το Κραβ Μαγκά και στη συνέχεια στόχος είναι να αναπτυχθεί το πρόγραμμα Tactical Combat Training®

Η KMP International ®, είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ από τον Boaz Aviram, “Chief Instructor Krav Maga Israel Defence Forces IDF”.

Επίσης ο Οργανισμός έχει πιστοποιηθεί για την αυθεντικότητα των τεχνικών του, από τον Yehuda Avikazar “Grand Master Instructor” εκπαιδευτή του Υπουργείου Παιδείας του Ισραήλ.

Λόγω της μορφής του συστήματος, η KMP International ®, είναι πιστοποιημένη και αντιπρόσωπος της Masada Israel, η οποία είναι συνεργάτης και πλήρως αναγνωρισμένη του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ.

Επίσης ο ιδρυτής της KMP International ® κ. Χρήστος Οικονόμου, είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει διδάξει Κραβ Μαγκά, σε στρατιώτες, μέσα στο κέντρο εκπαίδευσης των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ IDF και έχει βραβευτεί για την προσφορά του.

Από επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι