Ολοκληρώθηκε η σχολή Εκπαιδευτών από την Krav Maga Protection International.

εικόνα άρθρου
Με επιτυχία διεξήχθη στις 6 Αυγούστου, η ετήσια εκπαίδευση “Εκπαιδευτών” της Krav Maga Protection International, στο θέατρο «Βεργίνα» στην Θεσσαλονίκη.

Η εκπαίδευση έγινε σε συνεργασία με την Ελληνική και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών WFMA και με την υποστήριξη της εταιρείας εκπαιδεύσεων ασφαλείας του Ισραήλ Masada.

Εισηγητής ήταν ο Ιδρυτής/CEO του Οργανισμού κ. Χρήστος Οικονόμου.

Επίσης στη σχολή συμμετείχαν ο συνεργάτης του Οργανισμού μας σε θέματα Φρουρικής Τέχνης κ. Τσαταλίδης και ο πρόεδρος της ΕΕΕΔ κ. Βάγγος μαζί με μια μεγάλη ομάδα διασωστών, η οποία παρείχαν στα στελέχη της KMP
International, εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών ειδικά προσαρμοσμένες για Εκπαιδευτές – Προπονητές Μαχητικών Συστημάτων & Αθλημάτων.

Η συμμετοχή των εκπαιδευόμενων έφτασε τα εξήντα άτομα, καθιστώντας την, την μεγαλύτερη μέχρι τώρα σχολή εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά στην Ελλάδα.

Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η ενημέρωση της Εκπαιδευτικής Ομάδας για την πορεία του Οργανισμού η καλύτερη θεωρητική και τεχνική κατάρτιση στην εκπαιδευτική ύλη του Μαχητικού Κραβ Μαγκά και η εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες η οποία επαναλαμβάνεται κάθε τρία έτη.

Σημαντική ήταν η μεγάλη συμμετοχή νέων μελών, οι οποίοι επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν και να πιστοποιηθούν από την KMP International ως Εκπαιδευτές & Βοηθοί εκπαιδευτές.

Η KMP International, επενδύει στην Εκπαιδευτική της Ομάδα καθώς η σωστή, συνεχής και άρτια εκπαίδευση της, είναι αυτή που έχει αντίκτυπο στους μαθητές κάθε σχολής.

Η Krav Maga Protection KMP International®, είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, από τον επικεφαλής εκπαιδευτή κραβ μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ Boaz Aviram (Chief Instructor Krav Maga IDF).


Δείτε ακόμα:

Γίνε πιστοποιημένος εκπαιδευτής Κραβ Μαγκά
https://kravmagapro.gr/kmp-instructor/

Πιστοποιημένες σχολές Κραβ Μαγκά
https://kravmagapro.gr/kmp-schools/

Έλληνες εκπαιδευτές του Κραβ Μαγκά εκπαίδευσαν στρατιώτες του Ισραήλ

https://kravmagapro.gr/kmp-ellines-ekpaideftes-krav-magka-ekpaidefsan-stratiwtes-tou-israil/


Από επιστολή της ΚΜP στον ΠΟΠΤ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι