Μια εντυπωσιακή επίδειξη Κουνγκ Φού στην Νέα Κίο

εικόνα άρθρου
Με μια εντυπωσιακή επίδειξη Κουνγκ Φού  στην Νέα Κίο πραγματοποίησαν  οι σύλλογοι Choy Lee Fut Kung Fu  την Παρασκευή 28 Ιουλίου, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο  την αγωνιστική χρονιά.

Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και επιπέδων για μιάμιση ώρα  παρουσίασαν όλες τις πτυχές του Κουνγκ Φού. Διακόσιοι περίπου θεατές απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό θέαμα και χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειες.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα ενσωματωθούν στην εθνική ομάδα  και θα συμμετέχουν στο 9 παγκόσμιο πρωτάθλημα Κουνγκ Φού  τον Αύγουστο στην Κίνα  κέρδισαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Οι σύλλογοι του Choy Lee Fut θα συμμετέχουν με 22μελης αποστολή στην Κίνα.

Οι δασκάλες των σχολών Κοκκινάκη Άννα και  Λαμπάδα Μαρία όπως και ο νεαρός εκπαιδευτής και αθλητής Λαμπάδας Κων/νος πήραν μέρος στην επίδειξη παρουσιάζοντας ένα ποικίλο πρόγραμμα από προχωρημένες τεχνικές.

Να δώσουμε συγχαρητήριά σε όλους και να ευχαριστήσουμε τους κυρίους, Σκούφη και Δελλή από τον δήμο Άργους Μυκηνών που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Να ευχηθούμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και να ενημερώσουμε ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν πάλι 1 Σεπτεμβρίου.

Από επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι