Σε σεμινάριο διεθνών εκπαιδευτών Ταεκβοντό ο Καββαδίας

εικόνα άρθρου
Το ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον προπονητή του συλλόγου Καββαδια Ευσταθιο που συμμετειχε για 5η φορα σε Διεθνες σεμινάριο Διεθνων εκπαιδευτων.

Το Διεθνες Σεμινάριο διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη την 17-19/03/2023 με την έγκριση της Ομοσπονδίας της ΑΟΤΕ με την παρουσία αθλητών- εκπαιδευτων  της Ελλάδας αλλα και του εξωτερικού. Στο σεμινάριο διδαξε ο Κορεατης Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντο Hwang Ho Yong 9ο DAN ο οποιος ηταν απο τους πρώτους μαθητές του ιδρυτή του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Για τον προπονητή μας ήταν μια πολυ σημαντική εκδήλωση καθως ανανεωσε το προηγούμενο Διεθνες σεμινάριο Διεθνων εκπαιδευτων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ το 2021 . Τα συγκεκριμένα σεμινάρια είναι απαραίτητα λογω των γνώσεων που προσφέρουν αλλα και για να εισαι ικανός να διδάξεις το Ταεκβοντο εντος και εκτός συνόρων σε σωστή βαση.
Να υπενθυμίσουμε οτι ο Διεθνης Εκπαιδευτης Καββαδίας Ευσταθιος έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν αναλογα σεμινάρια στην Θεσσαλονίκη και στην Αθηνα αλλα και στην Ιταλια με το μεγαλύτερο στην Κορεα στο Πανεπιστήμιο του Ταεκβοντο.

Συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετέχοντες αλλα και στο διοργανωτη σύλλογο τον ΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ για την άψογη διοργανωση.

Από επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι