Η πρώτη σχολή αποκλειστικά για Κραβ Μαγκά στη Θεσσαλονίκη

εικόνα άρθρου
Η Krav Maga Protection International, δημιούργησε ένα χώρο ειδικά προσαρμοσμένο και εξοπλισμένο, για να παρέχει εκπαιδεύσεις αποκλειστικά για Κραβ Μαγκά στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την πρώτη στη Θεσσαλονίκη και την μοναδική σχολή εκπαίδευσης αποκλειστικά για Κραβ Μαγκά στη Βόρεια Ελλάδα, στην οποία στεγάζεται και η έδρα της KMP International.

Στην σχολή παρέχουν τις υπηρεσίες τους οχτώ εκπαιδευτές, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από την KMP International, από την Masada του Ισραήλ, από την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και έχουν πιστοποιηθεί από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης στις πρώτες βοήθειες σε αθλητικούς χώρους.

Επίσης οι εκπαιδευτές των παιδικών τμημάτων, κατέχουν πτυχίο στις Αθλητικές Επιστήμες με εξειδίκευση στο Κραβ Μαγκά, από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του New Jersey.

Τμήματα εκπαίδευσης:
Παιδικά 6+
Εφηβικά 12+
Ενηλίκων 18+

-    Group Training
-    Personal Training
-    Tactical Training

Η KMP International  στα πλαίσια της εξωστρέφειας και κοινωνικής της προσφοράς, παρέχει δωρεάν εκπαιδεύσεις σε παιδιά θύματα σχολικού εκφοβισμού (bullying) και σε γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Τοποθεσία: Λεύκης 8, Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες: 2315151570 / 6973389738

Krav Maga Protection International KMP®
Global Training Organization.

Ο μοναδικός πιστοποιημένος οργανισμός krav maga στην Ελλάδα από τον επικεφαλής εκπαιδευτή krav maga των αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ κ. Μπόαζ Άβιραμ IDF System.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι