Αφιέρωμα: Geobukan Budo Academy με τον Γιώργο Ζαντιώτη

εικόνα άρθρου
Για τον Γιώργο Ζαντιώτη, θεωρούμε  πως τα πολλά λόγια είναι περιττά. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες δασκάλους πολεμικών τεχνών, με το όνομά του να έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στον χώρο του Ελληνικού Ζίου Ζίτσου.

Πρόκειται για έναν άρτια εκπαιδευμένο δάσκαλο, κάτοχο μαύρης ζώνης 7 dan στο Ju Jitsu και εξίσου βαθιά γνώση διάφορων πολεμικών τεχνών. Είναι ένας άνθρωπος που προσπάθησε να κάνει πιο προσιτές τις μαχητικές τέχνες σε διάφορες ομάδες ανθρώπων όπως οι τυφλοί, οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, τα άτομα με κινητικές και νοητικές
δυσκολίες ΑΜΕΑ, όπως και τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Η φιλοσοφία του είναι πως οι πολεμικές τέχνες μπορούν να αλλάξουν τη ζωή του κάθε ανθρώπου. Επιστέγασμα αυτής της πίστης του είναι η σχολή Geobukan Budo Academy Βάρης, η οποία ειδικεύεται στις πολεμικές τέχνες του Ζίου Ζίτσου, του Κραβ Μαγκά, του Οκινάουα Καράτε, του Κικ Μπόξινγκ, του Αϊκίντο και των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών.

Επίκεντρο της σχολής είναι η αγάπη για τον Άνθρωπο και τις Πολεμικές Τέχνες που μπορούν με τη φιλοσοφία τους να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής – ειδικά σε μία εποχή που το έχουμε ανάγκη.

Πληροφορίες επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2109657389, 6944427050
email: Geobukan@gmail.com

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βάρης 94, Δίλοφο Βάρης


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την παρουσίαση της σχολής εδώ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι