Επιστροφή στα Χανιά με διακρίσεις και μετάλλια ο Α.Σ. Ιαπετός

εικόνα άρθρου
Σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση με διεθνείς συμμετοχές είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος 9 αθλητές του Α.Σ.Ιαπετου Χανίων την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο "Γ.Στεφανοπουλος" στο Περιστέρι Αθηνών ,αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες και σημαντικές διακρίσεις!

Οι αθλητές του χανιώτικου συλλόγου διαγωνίστηκαν στο άθλημα του SANDA (το άθλημα πλήρους επαφής του Kung Fu) και ήρθαν αντιμέτωποι με πολύ ποιοτικούς αντιπάλους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό ενώ  με τις εμφανίσεις τους άφησαν παρακαταθήκη για σπουδαίες διακρίσεις στο μέλλον.Να σημειωθεί ότι την αποστολή απάρτιζαν αθλητές αναπτυξιακών ηλικιών που δεν είχαν λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δύο μήνες πριν στο Λουτράκι,επίσης με επιτυχία,καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο το βάθος της ποιότητας που υπάρχει στον Σύλλογο και το πλήθος των ικανών αθλητων .

Συγκεκριμένα,στην αποστολή συμμετείχαν οι:
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Πέτρος,ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ Ευαγγελία,ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ Νικόλας,ΧΑΤΖΗΛΟΥΗΣ Ηλιας,ΧΑΤΖΗΛΟΥΗΣ Χριστίνα,ΒΙΓΛΑΚΗΣ Στέφανος,ΒΙΓΛΑΚΗΣ Γιώργος,ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΚΗΣ Νίκος,ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γιάννης.
με απολογισμό πέντε χρυσά μετάλλια,τέσσερα ασημένια και ενα χαλκινο.

Σύνοδος προπονητής ήταν ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ Γιώργος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τις επιδόσεις τους αλλά και στους γονείς για την στήριξη!

Επίσης,ο Σύλλογος ευχαριστεί την εταιρία ANEK LINES/BLUE STAR FERRIES για την στήριξη στις προσπάθειες των αθλητών αλλά και όσους ιδιώτες συνέδραμαν προς τον σκοπό αυτό!


Από επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι