Πανευρωπαϊκό Κουνγκ Φου: Επιστροφή με διακρίσεις για τον Σύλλογο Ασιατικών πολεμικών τεχνών Βέροιας και Νάουσας

εικόνα άρθρου
Το 6ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ και 18ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΓΟΥ ΣΟΥ πραγματοποιήθηκε στις 10-16/11/2022 στην Ελλάδα, στο Λουτράκι Κορινθίας. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Βέροιας και Νάουσας συμμετείχε με 7 αθλητές του.

Ο προπονητής Sifu Κωστόπουλος Θεόδωρος μας δήλωσε μετά τις επιτυχίες των αθλητών του:
 
"Μεγάλη η τιμή που μας έγινε, να επιλεγούν οι αθλητές μας για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας! Μεγάλη και η χαρά μας που συμμετείχαμε σε μια μεγάλη διοργάνωση, με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών και πολύ δύσκολο ανταγωνισμό! Συγχαρητήρια αξίζουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου- Κουνγκ Φου, τόσο για την επιτυχία της να αναλάβει φέτος το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όσο και γιατί κατόρθωσε να επιτύχει μια καθ' όλα άψογη διοργάνωση! Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους αθλητές, που  διαγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις, σωματικές και ψυχικές! Επιστρέφουμε στη Βέροια με συνολικά 6 μετάλλια, για λίγο ξεκουραζόμαστε και από Δευτέρα ξεκινάμε προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες! Πανευρωπαϊκό 2023, ερχόμαστε!"

Με αλφαβητική σειρά από τον Σύλλογο συμμετείχαν: Κωστόπουλος Σωτήριος Ιάσων, Μπελλας Στέργιος,
Παπαδοπούλου Όλγα, Παπαζήση Κωνσταντίνα,  Παπαχαραλάμπους Ορε Ευαγγελία, Παπαχαραλάμπους Ορες Νικόλαος, Παρασκευόπουλος Βιταλιος.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι