Α.Σ. Λεύκαρος: Επιστροφή με διακρίσεις από το Άμπου Ντάμπι

εικόνα άρθρου
Επιστροφή με διακρίσεις, πολλά μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες είχε ο Α.Σ. Λεύκαρος και τα αδελφά σωματεία από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διεξήχθη στο  Άμπου Ντάμπι, στις 29 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαντιώτης είπε:

Ο Α.Σ Λεύκαρος, o Α.Ο. Μαρκοπούλου και τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα με:
5 Χρυσά, 3 Αργυρά, 6 Χάλκινα μετάλλια, 2 5ες θέσεις και 3 7ες θέσεις "βοήθησε" την Εθνική ομάδα τις πρώτες μέρες να βρεθούμε στη 1η θέση Παγκοσμίως και τελικά στο κλείσιμο του Πρωταθλήματος να μας βρίσκει στη 4η θέση!

Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλα τα παιδιά όπου συμμετείχαν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την εμπιστοσύνη και ένα μεγάλο εύγε στους συνοδούς για την συνεργασία μας εδώ στα Εμιράτα!

Μια βαθιά υπόκλιση και μεγάλο respect στους ανθρώπους που έμειναν "πίσω" και κράτησαν τις σχολές "ανοιχτές" κάνοντας τα μέλη μας να παρακολουθούν και να στέλνουν την θετική τους ενέργεια σε εμάς εδώ στους αγώνες!

Δύο Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν την τελευταία ημέρα και οι ΠαραΑθλητές μας από το Πίκπα Βούλας στο Duo με παρτενέρ τον Θανάση Ζαντιώτη κερδίζοντας και σε αυτόν το τομέα το σεβασμό και την εκτίμηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας! Πιο αναλυτικά αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες. Μεγάλη πορεία και συνεχίζουμε!
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι