Δήλωση του προεδρου ΕΛΟΚ μετά την επιστροφή της εθνικής ομάδας καράτε απο το Ικόνιο

εικόνα άρθρου

Ο Θεόδωρος Σιετής, πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε, τοποθετήθηκε με δήλωσή του σχετικά με την παρουσία της εθνικής ομάδας στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ικονίου στη Τουρκία και γενικότερα για την πορεία του Καράτε το τελευταίο διάστημα.

"Με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Ηλία Ψωμά και την ευρύτερη θετική παρουσία της Ελλάδας στο Ικόνιο με τρεις 7ες θέσεις, ολοκληρώνεται για το 2022 ένας κύκλος διακρίσεων και επιτυχιών για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες καρατέκα σε επίπεδο Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και Μεσογειακών Αγώνων.

Το ελληνικό καράτε συνεχίζει να αναπτύσσεται και στον πυρήνα του βρίσκονται τα χιλιάδες παιδιά που αθλούνται σε όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό απέναντί τους, εργαζόμαστε συστηματικά όχι μόνο για το «σήμερα» αλλά και για το «αύριο» του αθλήματος στη χώρα μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές των επιτυχιών και να επισημάνω τη σταθερή και αδιαπραγμάτευτη στήριξη που έχουμε από την Πολιτεία και τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η νέα προσπάθεια, τόσο υλικά με τη έγκριση επιχορήγησης προς την ΕΛΟΚ και τα σωματεία μετά από πολλά χρόνια, αλλά -το κυριότερο- ηθικά, αφού εκδηλώνει το ενδιαφέρον του σε κάθε αποστολή της εθνικής μας ομάδας"


Από την ΕΛΟΚ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι