Δυνατή φιλική συνάντηση Ταεκβοντό στη Φιλιππιάδα

εικόνα άρθρου
Ο σύλλογος μας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με μια δυνατη φιλικη συνάντηση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Φιλιππιάδα την Κυριακή 23/10/2022 στο Κλειστό γυμναστήριο της Φιλιππιάδας.

Η κοινη αθλητικη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 3 συλλόγους τον ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, τον ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΝΥΔΡΙΟΥ και τους ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΡΤΑΣ με 100 αθλητές συμμετέχοντες απο τις ηλικιες των 6 ετων και ανω με αρκετα καλο αγωνιστικό και τεχνικο επίπεδο . Στο τελος πραγματοποιήθηκαν φιλικοι αγωνες εν' οψει των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων των συλλόγων ( Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ , Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΙΚ ΜΠΟΞ).

Τετοιες συναντήσεις βοηθάνε τους μικρούς αθλητές μας στην κοινωνικοποίηση και τους μεγαλους στην πραγματοποίηση υψηλότερων στόχων.

Ευχαριστούμε τον διοργανωτή σύλλογο για την πρόσκληση και τη διοργάνωση,  τους εκπαιδευτές ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ, ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ,  ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ΙΩΑΝΝΗ και ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΡΟΥΛΑ για τον συντονισμό της αθλητικής συνάντησης, καθως και ολη τους αθλητές του συλλόγου μας για την προσπάθεια τους.

Από επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι