Νέο βιβλίο για το Γουίνγκ Τσούν από τον Λουκά Καστρουνή

εικόνα άρθρου

Σχετικά με το βιβλίο «Wing Chun In-Depth»

Μια σπάνια σε βάθος ματιά στην ιστορία, τις διδασκαλίες και τις ευρύτερες επιπτώσεις του Wing Chun το «Wing Chun In-Depth» προσφέρει μια ιστορική επισκόπηση της εξέλιξης της τέχνης, εξετάζει πώς να προσεγγίσετε σωστά την εκπαίδευση για δεξιότητες μάχης που σας δίνουν πλεονέκτημα στην άμυνα δρόμου και παρουσιάζει τις βασικές αρχές και στρατηγικές του Wing Chun ως τρόπο ζωής για υγεία και ευτυχία . Αυτό το έργο παρακολουθεί τις ζωές και τους θρύλους των μεγάλων δασκάλων του Wing Chun, αποκαλύπτει τις τεχνικές εκπαίδευσης και τις φιλοσοφίες τους και δείχνει στον αναγνώστη πώς μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Γραπτό με ευχάριστο και ευανάγνωστο τρόπο, το Wing Chun In-Depth μοιράζεται βαθιές γνώσεις, ασκήσεις εκπαίδευσης και πολεμικές τεχνικές που θα βελτιώσουν τη βάση της μάχης. σας συνδέει με τους μεγάλους δασκάλους του Wing Chun—τη ζωή τους, τις πολεμικές τους διδασκαλίες και τις φιλοσοφίες τους. Στο τέλος, έχει σκοπό να εμπνεύσει και να εμπλουτίσει τους αναγνώστες με ιστορία, πρακτικές δεξιότητες και νοοτροπία νικητή για όλες τις προκλήσεις της ζωής.

Τα περιεχόμενα περιλαμβάνουν:
Μέρος 1 Η προέλευση του Wing Chun από το θρυλικό παρελθόν του. Η ιστορική του εξέλιξη και η παρούσα εξέλιξή του από τον Ip Man and Wong, Shun-Leung. Γνωρίστε τη σχέση του Bruce Lee με τους Wing Chun, Ip Man και Wong, Shun-Leung.
Μέρος 2ο Μορφές, ασκήσεις εκπαίδευσης και τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξελιχθούν σε έναν ικανό μαχητή.
Μέρος 3ο Εξερευνά τους στρατηγικούς και πολεμικούς καρπούς του Wing Chun ως πρακτική που παρέχει τόσο δεξιότητες για μάχη όσο και στρατηγικές για τη ζωή.

Συγκλονιστικές αλήθειες που εμπλουτίζουν τη ζωή μέσα και έξω από την αίθουσα προπόνησης (kwoon). Ο ανώτερος μαθητής του Ip Man, ο Wong Shun-Leung ήταν ο άνθρωπος που έκανε τον Wing Chun διάσημο στους αγώνες πρόκλησης του Χονγκ Κονγκ. Ήταν επίσης στενός φίλος και μέντορας του Bruce Lee. Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου, ο σιφού Λουκάς Καστρουνής ένας από τους λίγους ενεργούς δασκάλους αυτής της γενεαλογίας, είναι ένας πολύ σεβαστός δάσκαλος του Wing Chun που έχει περάσει τη ζωή του ακονίζοντας και αναπτύσσοντας το Wing Chun.

«Γράφτηκε κατόπιν αιτήματος, και σε συνεργασία με τον Sifu Loukas Kastrounis, έναν δάσκαλο τρίτης γενιάς της γενεαλογίας Wong Shun-Leung, είναι ο καρπός των 5 και πλέον χρόνων προσεκτικών παρατηρήσεων και ερευνών μου στις διδασκαλίες του Loukas τόσο ως μαθητής όσο και ως επαγγελματίας ιστορικός.» — Munawar Ali Karim

Σχετικά με τον Συγγραφέα
Ο Munawar Ali Karim είναι συγγραφέας, ιστορικός και εκπαιδευτής μαχητών με εμπειρία πάνω από τρεις δεκαετίες στις πολεμικές τέχνες. Ο Munawar έζησε στην ιαπωνική ύπαιθρο για αρκετά χρόνια μελετώντας το Shorinji Kempo, και τον τρόπο των δασκάλων του νιντζούτσου, των σαμουράι και των σούφι. Αργότερα, ξεκίνησε τη μελέτη του Σαολίν Κουνγκ Φου. Brazilian Jiu Jitsu; και το Wing Chun. Στη συγγραφή, την προπονητική και την προσωπική του πρακτική επιδιώκει να πραγματοποιήσει το αξίωμα του Musashi Miyamoto: «Πένα και σπαθί σε συμφωνία». Ο Munawar Karim κατοικεί στο Reading, Berkshire, Αγγλία.

Ο Λουκάς Καστρούνης είναι απόγονος τρίτης γενιάς του Grand Master Yip Man μέσω του δασκάλου του Bruce Lee Wong Shun Leung και δεύτερης γενιάς εκπαιδευτή Kali μέσω του Guru Dan Inosanto. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες διδάσκει πλήρως αρχάριους και έμπειρους πολεμικούς καλλιτέχνες διαφορετικών στυλ, αξιωματικούς επιβολής του νόμου, εταιρείες ασφαλείας και στρατούς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στον βρετανικό και διεθνή τύπο και είναι Hall of Famer του Combat Magazine. Ο Sifu Loukas Kastrounis κατοικεί στο Wokingham, στο Berkshire, στην Αγγλία, αλλά μένει επίσης τον περισσότερο χρόνο του στην Κρήτη στην Ελλάδα

Το βιβλίο Wing chun, του Λουκά Καστρουνή θα εκδοθεί τον Ιούνιο του 2023 από τον εκδοτικό οίκο YMAA παγκόσμια σε πολλές της γλώσσες. Εάν διαβάζετε βιβλία ή ασκείτε το Wing chun ή οποιαδήποτε άλλη μορφή πολεμικών τεχνών, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει στο Amazon.com.

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι