Με επιτυχία παρουσιάστηκε το Parawushu Greece στη σχολή προπονητών

εικόνα άρθρου
Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το Parawushu Greece ήταν παρόν στην σχολή προπονητών γ΄ κατηγορίας 2022.

Προσπαθήσαμε να δείξουμε στους δασκάλους και τους υποψήφιους εκπαιδευτές πως η συμπεριληπτική προπόνηση δηλ. η προπόνηση αναπήρων και μη αναπήρων προσώπων μαζί είναι πλούτος.

Αντί να "εμποδίζει" την πρόοδο των μαθητών η διαφορετικότητα (σωματοδομική και κοινωνική) αντίθετα την γεμίζει με άλλου είδους ουσία και περιεχόμενο.

Δείξαμε επίσης πως το οποιοδήποτε ανάπηρο πρόσωπο μπορεί να ασκηθεί στο γουσου με τον τρόπο που επιθυμεί (υγεία ,αποκατάσταση ,αυτοάμυνα ,ταολου, σάντα, qi gong , taiji , παρουσίαση σε πρωταθλήματα κλπ) με τρόπο που και να είναι μέλος μια ομάδας αλλά και παράλληλα με τις στοχευμένες εκπαιδευτικές ανάγκες του καθενός/μιας. Οπλίσαμε τους δασκάλους και τους υποψήφιους προπονητές με το θεωρητικό κομμάτι της προπονητικής της συμπερίληψης και του ενταξιακού αθλητισμού των αναπήρων και των εμποδιζόμενων ατόμων. Και τους δείξαμε όλο αυτό στην πράξη με διαδράσεις , με δουλειά στον αέρα αλλά και με απευθείας επαφή και εφαρμογές.

Τους ευχαριστούμε για την προσοχή και την συμμετοχή τους!

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου για την ευκαιρία να δουν από κοντά , στην θεωρία και στην πράξη , 200 περίπου νέοι άνθρωποι του γουσου πως το διαφορετικό είναι πλούτος και όχι εμπόδιο.

https://parawushu.gr/



Από επιστολή της Parawushu Greece

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι