Απονομή διπλωμάτων Κουνγκ Φου στο κέντρο τέχνης «Φουγάρο» στο Ναύπλιο

εικόνα άρθρου
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου οι σχολές Choy Lee Fut kung Fu Ναυπλίου και Άργους σε μία λιτή εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο τέχνης «Φουγάρο»,  στο Ναύπλιο, απένειμαν τα διπλώματα και τις νέες ζώνες στους επιτυχόντες μαθητές.

Οι μαθητές καθ όλη τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας, εξετάστηκαν σε τεχνικές γροθιάς, λακτισμάτων, αρπαγών, έλεγχου ενέργειας, ασκήσεις επιδεξιοτήτων, ενδυνάμωσης, βασικές τεχνικές χρησιμοποίησης  όπλων και σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Γονείς και φίλοι είχαν  την δυνατότητα να παραβρεθούν  στον φιλόξενο εξωτερικό χώρο του Φουγάρου και είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες,  ενθαρρύνοντας τους για συνέχιση στην εκμάθηση του κουνγκ φού.

Αξίζει να αναφερθούμε ιδιαίτερα, στις απονομές της καφέ ζώνης (προχωρημένο επίπεδο) στον Μακρή Παναγιώτη και Τουρούτσικα Παναγιώτη. Δύο νεαρά παιδιά που έχουν κοπιάσει και δικαίως κατακτούν το προτελευταίο σκαλοπάτι της βαθμίδας των ζωνών.

Τέλος, ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ήταν όταν ο δάσκαλος Λαμπάδας Θεόδωρος, απένειμε την Μαύρη Ζώνη στον Ρεβύθη Μαρίνο, αναγνωρίζοντάς του, την πολυετή του ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες και την αφοσίωση  του στη σχολή.

Από επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι