Φιλικοί αγώνες Κικ Μπόξινγκ στη Λευκάδα

εικόνα άρθρου

 Αλλη μια εκδήλωση του ΑΓΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΝΥΔΡΙΟΥ  ΕΥΑΘΛΟΣ σε συνεργασία με τον ΑΟ ΑΤΛΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ολοκληρώθηκε με επιτυχία.


Αυτη την φορα ο συλλογος μας διοργάνωσε κοινη φιλικη συνάντηση- αγωνες επιδειξεων ΚΙΚ ΜΠΟΞ στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας το Σάββατο 05/02/2022 στα αγωνιστικα στυλ του Κικ Μποξ ( Light contact, Kick Light,  Full contact,  Low Kick) οπου 10 χρονια τώρα διακρίνονται οι αθλητές μας σε πανελλήνιο επίπεδο αλλα και στο εξωτερικό.


Η φιλική συνάντηση στην οποια ο Ευαθλος συμμετειχε με 16 αθλητες πραγματοποιήθηκε με την έγκριση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μποξ ( ΠΟΚ) ,ανάμεσα σε σωματεία της Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων και στέφθηκε με επιτυχία αφου συμμετείχαν 70 αθλητές απο 9 συλλόγους,ενω δυστυχώς λογω των συνθηκών του κοβιντ ειχαμε ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.  


Οι συλλογοι που συμμετείχαν ηταν οι εξής:
Fight Club Iωαννίνων.
Τιτανες Ιωαννίνων.
ΑΟ Ατλας Λευκάδας.
ΑΣ Ηνιοχος Αγρινίου.
ΑΣ Κένταυρος Αστακου.
ΑΣ Κ.Δ.Μ.Α "Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ " Gruppo Victorum  Αγρινιου.
ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας -Νυδριου Ευαθλος.
ΑΣ Τιτανες Ηπείρου.

ΠΣ Διστόμου.


Ευχαριστούμε θερμα τους δασκάλους- προπονητες και οικοδεσποτες της εκδήλωσης Καββαδία Ευστάθιο και Κατωποδη ,καθως και τους φιλοξενούμενους Συρμο Αγγελο, Τσακανικα, Αντρεα, Πανταζή Στεφανο ,Τατση Θεοδωρο, Σταμάτη Ευτυχία,  Κοντογιάννη Νεκταριο, Μαρίνο Γεωργιο και Ευθυμιατο Αναστάσιο.


11 χρονια ο Ευαθλος Λευκάδας προσπαθεί με αρκετές εκδηλώσεις ανα ετος την αναβάθμιση των πολεμικών τεχνών ( ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ- ΚΙΚ ΜΠΟΞ),καθώς και την αξια τους.


 .Συνεχίζουμε παντα με την ιδια ορεξη και αγάπη. 


Επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι