Ευκλέας Λευκάδας: ευχαριστίες προς τα μέλη, προπονητή και τους αθλητές

εικόνα άρθρου
Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του που όλο το διάστημα της καραντίνας συμμετείχαν στα διαδυκτιακά σεμινάρια που διοργάνωσε ο σύλλογος με ζήλο διατηρώντας την φυσική τους κατάσταση αλλά και τους στόχους που έχει πάντα ένας αθλητής.

Προσπαθήσαμε και διατηρήσαμε την κεντρική ιδέα του αθλητισμού , την υγεία πνευματική και σωματική είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω αξοιοποιώντας την φύση.

Παράλληλα θέταμε στόχους -διαγωνισμούς στους συμμετέχοντες όπως σε εναέριες τεχνικές , εκτέλεση τουλ και τεχνικών αυτοάμυνας και πολλά άλλα με σκοπό το ενδιαφέρον των σεμιναρίων μας και την φυσική μας κατάσταση εν μέσω καραντίνας.

Ευχαριστούμε τους γονείς -μέλη του σωματείου για τη στήριξη αλλά το Διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο για τη στήριξη στο σύλλογο και τους αθλητές του και τους αθλητές για την υπομονή-επιμονή και την πίστη οτι μέσα από την προπόνηση-εξάσκηση θα επιτύχουμε όλους τους στόχους.

Το Δ.Σ σας εύχεται καλή χρονιά και καλή ξεκούραση μετά από ένα δύσκολο πραγματικά έτος και γρήγορη επιστροφή στον αθλητισμό.

Απο Δ.Τ.του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι