Τάι Τσι στο Πάρκο 2020: Εκδήλωση ενδιαφέροντος

εικόνα άρθρου
Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών διοργανώνει το πρόγραμμα «Τάι Τσι στο Πάρκο» που αφορά ανοιχτά μαθήματα της κινεζικής πολεμικής τέχνης/θεραπευτικής άσκησης Τάι Τσι Τσουάν, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και σε συνεργασία με τους δασκάλους και τις κατά τόπους σχολές. Η εποχή είναι κατάλληλη για έξοδο από το σπίτι και για πρωινή ή απογευματινή ήπια άσκηση. Τα μαθήματα θα γίνονται σε μικρά γκρουπ και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και οδηγίες της κυβέρνησης(χωρίς επαφή, αποστάσεις κ.τ.λ).

Τα μαθήματα θα γίνονται τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2020 και όλοι οι ενδιαφερόμενοι (απλοί περαστικοί, ασκούμενοι ήδη στο Τάι Τσι Τσουάν ή σε κάποια άλλη πολεμική τέχνη κ.λπ.), ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματικών ικανοτήτων θα μπορούν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δωρεάν.

Οι δάσκαλοι Τάι Τσι Τσουάν που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα διδάσκοντας θα πρέπει να μας ενημερώσουν με μέιλ στο sxoles@polemikes-tehnes.gr, μέχρι τις 24 Μαΐου 2020, με τα παρακάτω στοιχεία : βιογραφικό, ονομασία και τοποθεσία σχολής/συλλόγου, στοιχεία επικοινωνίας, τοποθεσία που επιθυμούν να γίνουν τα μαθήματα.