17 μετάλλια για το Αθλόπολις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

εικόνα άρθρου
Το διήμερο 25-26/01/2020 πραγματοποιήθηκε το Β’ Μέρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου στην πόλη μας , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου ,στο κλειστό γυμναστήριο Δύο Αοράκια ,με αγώνες των ηλικιακών κατηγοριών -8,-10,-12,-14 και -16.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 750 αθλητές από όλη την Ελλάδα , σε αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου.

Για την ομάδα της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Αθλόπολις, με προπονητή τον Ζαϊμάκη Γιώργο, το πρωτάθλημα έκλεισε με πολλές διακρίσεις , σημαντικές αποδόσεις και εμπειρίες.

Συνολικά το Ηρακλειώτικο & Αρχανιώτικο Σωματείο κατέκτησε 17 μετάλλια, εκ των οποίων 6 χρυσά, 3 ασημένια και 8 χάλκινα, σε πολύ μεγάλες και δύσκολες κατηγορίες, γεγονός που οδήγησε την ομάδα του Αθλόπολις στην δεύτερη θέση στην πανελλήνια κατάταξη.

Συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές:

Ζαϊμάκης Μιχαήλ , Σκαρβελάκη Γεωργία, Μαυράκης Εμμανουήλ, Κενδριστάκης Παύλος, Μορφιαδάκης Γιώργος και Σαμιώτης Γιάννης.

Ασημένιο μετάλλιο οι αθλητές:

Ξενάκη Ζαχαρένια, Παπαγιαννόπουλος Αχιλλέας και Προβή Σεβαστή

Χάλκινο μετάλλιο οι αθλητές:

Ντέρ Ειρήνη, Σταυρακάκης Αντώνης, Σφακάκης Μύρωνας, Μορφιαδάκης Δημήτρης, Τζαγκαράκη Χρυσοούλα, Δαμιανάκης Εμμανουήλ, Τσατσάκη Ελευθερία και Καλαϊτζάκης Θωμάς.

& πολλές 4ες και 5ες θέσεις.

Ο προπονητής του συλλόγου Ζαϊμάκης Γιώργος, δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του και ιδιαίτερα για την αγωνιστικότητά τους , το αθλητικό πνεύμα και την άμιλλα προς τους συναθλητές τους .

Ακολουθεί το Γ’ Μέρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην Αθήνα, 15-16/02/2020 με τις μεγάλες κατηγορίες -18, -21 & +21, όπου το Αθλόπολις θα εκπροσωπήσουν από την πόλη μας οι αθλητές Κουμπανάκη Μαρία, Σηφάκης Εμμανουήλ, Καρουζάκης Εμμανουήλ, Ζαϊμάκης Μάριος και Κεφαλάκη Μαρία.

Απο επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι