Άλλο ένα επιτυχημένο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών Τεχνών

εικόνα άρθρου
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου το 13ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο Ναύπλιο. Τα αθλητικά σωματεία του Choy Lee Fut Kung-fu, τηρώντας αυτήν την - καθιερωμένη πλέον - συνάντηση αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας, έφεραν εις πέρας για μία ακόμα χρονιά ένα πρωτάθλημα με άρτια διοργάνωση, στην οποία οι συμμετοχές των αθλητών ήταν πολυάριθμες και υψηλού επιπέδου απόδοσης.

Αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, προπονητές, γονείς και όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να παρευρεθούν σε ένα πρωτάθλημα όπου, καθόλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του, όλα κύλισαν άψογα.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου διεξαγωγής του πρωταθλήματος υπήρξαν επίσης παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας (Δεσμοί Αίματος) και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ).

Ξεχωριστή και συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η στιγμή συνάντησης της εθελόντριας δότριας μυελού των οστών κυρίας Κοροβήλας Έλενας με τον 18χρονο Νίκο, λήπτη του μοσχεύματος. Η Έλενα είχε δώσει δείγμα στο 8ο Παλαμήδειο, το 2014 το οποίο είχε πραγματοποιηθεί 2 Νοέμβριου σαν το φετινό!!

Οι πράξεις αυτές αναδεικνύουν τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη ως κορυφαίες αρχές της ανθρώπινης ζωής και συνύπαρξης.

Η διοργάνωση του Παλαμηδίου θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να στηρίζει αυτές τις προσπάθειες.

Με την παρουσία τους τίμησαν το πρωτάθλημα, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Αδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Μαντζούνης Γιάννης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λέντζος, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΓΣΚΦ Καραπάνος Σπύρος και ο πρόεδρος της Τεχν. Επιτροπής της ΕΟΓΣΚΦ Κυριάκος Ελευθερίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Αθλητισμού - Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων για την στήριξη του ως συνδιοργανωτής του πρωταθλήματος. Τους χορηγούς, υποστηρικτές και φυσικά τους φίλους εθελοντές , που και φέτος, για 13η συνεχόμενη χρονιά, στήριξαν έμπρακτα και ενεργά το πρωτάθλημά μας.

Εκ μέρους της Διοργάνωσης,

Λαμπάδας Θεόδωρος
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι